Algemene informatie

Op zoek naar een sportieve groepsactiviteit? Dan is Wet 'n Wild the place to be!

Van vrijgezellenfeest tot personeelsuitje en van kinderpartijtje tot een uitje met het sportteam, voor elk gezelschap hebben wij een passend arrangement samengesteld.

Klik in de menubalk op 'arrangementen' en bekijk ons aanbod. Uiteraard is elk arrangement voor elk gezelschap te boeken en kunnen er, indien gewenst, aanpassingen gedaan worden aan de invulling van het programma.

Voor groepen vanaf 25 personen is het mogelijk een barbecue bij het arrangement te boeken. Voor groepen vanaf 40 personen kunnen wij een arrangement op maat maken, bestaande uit diverse activiteiten. Naast de watersportactiviteiten bieden we ook andere activiteiten aan. Denk onder meer aan longboarden, slacklinen of een workshop salsadansen.

Wij hebben ruim 200 gratis parkeerplaatsen en zijn goed te bereiken. Met de auto zit u binnen 10 minuten op de snelweg. Komt u liever met het ov? Dan kunt u uitstappen op station Alphen aan den Rijn en op de fiets naar Wet 'n Wild. Een fiets is, tegen een gereduceerd tarief, te huur bij Fietspoint Oldenburger.

Neem bij vragen of opmerkingen gerust contact op via info@wetnwild.nl, wij denken graag met u mee!