Arrangementen

Op zoek naar een sportieve groepsactiviteit? Dan is Wet 'n Wild the place to be!

Van vrijgezellenfeest tot personeelsuitje en van kinderpartijtje tot een uitje met het sportteam, voor elk gezelschap hebben wij een passend arrangement samengesteld!
Klik in de menubalk op 'arrangementen' en bekijk ons aanbod. Uiteraard is elk arrangement voor elk gezelschap te boeken en kunnen er, indien gewenst, aanpassingen gedaan worden aan de invulling van het arrangement.

Let op: bij het boeken van een arrangement heeft u de skibaan nooit exclusief, tenzij dit is afgesproken. 

Neem bij vragen of opmerkingen gerust contact op via info@wetnwild.nl, wij denken graag met u mee!

Crash 'n Splash

Crash 'n Splash is ons klassieke waterski arrangement. Geschikt voor jong en oud en dus perfect voor bijvoorbeeld een familie uitje! 

Heineken Wakeboard experience

Op zoek naar een sportieve en uitdagende groepsactiviteit? Dan is de Heineken Wakeboard Experience een perfecte optie! 

Ladies only

Who run the world? Juist, girls! Daarom hebben we, naast verschillende arrangementen waar de meters bier je om de oren vliegen, een speciaal arrangement voor de dames! 

kinderfeestje 

Wil jij de show stelen en met je partijtje iets heel anders doen dan je vriendjes en vriendinnetjes? Kom dan waterskiën bij Wet 'n Wild! 

Dinner by Foot 

Wilt u geen gezellige wandeldag organiseren? Wij stippelen graag een wandelroute voor u uit! Door het gebruik van onze 3 locaties, wandelt u gedurende 7 uur langs onze locaties voor een koffie met een gebakje, borrel, diner en dessert.  

Arrangement op maat

Bent u op zoek naar een mooi en leuk arrangement op maat? 

Naast onze waterski en wakeboard arrangementen maken wij voor groepen vanaf 50 personen ook graag een arrangement geheel naar uw wens op! Hierbij kunnen meerdere activiteiten, naast de watersport activiteiten, aangeboden worden....

Flyboard combi arrangement

De meest spectaculaire sport van dit moment is Flyboarden! Het Flyboard maakt het mogelijk als een ware Superman uit het water op te stijgen, of om het water in te duiken als een dolfijn. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dit is voor iedereen te leren....

Geïnteresseerd in een offerte voor een arrangement?

Vul dan het contact formulier in en krijg een geheel vrijblijvende offerte op maat toegestuurd!