Evenementen


Zaterdag 7 augustus 2021 Wet 'n Wild Beachfestival

🌴 WET 'N WILD BEACHFESTIVAL 🌴
Wat ooit begon als een klein feestje is inmiddels uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd festival!

☀️ URBAN STAGE ☀️
☀️ FEESTTENT ☀️
INFO
15.00 - 00.00
18+ ID verplicht
✘ https://www.instagram.com/wetnwild.beachfestival/
✘ https://www.facebook.com/WetNWildBeachfestival/

Zaterdag 31 oktober 

WHISKY TASTING - MALT WISKY TRAIL

Op zaterdagavond 31 oktober neemt Peter Hesselink jullie mee op een culinaire reis door het hart van de Speyside.
Tijdens deze tasting worden bekende en minder bekende whisky's geïntroduceerd die je langs deze route kunt vinden. 
Naast de mooie en smeuïge verhalen van Peter, bereidt onze keukenbrigade bij elke whisky een passend gerecht.
Al met al belooft het weer een leerzame en gezellige avond te worden!
Mee genieten van deze leuke avond?
Reserveren kan via info@wetnwild.nl, of bel naar 0172 472412
De inloop is vanaf 18.00 uur en er zal om 18.30 uur worden gestart met de presentatie. Kosten zijn € 45,00 per persoon. 

Zondag 27 september 2020

SHORTLINE CLINIC🤙🏼🔥

Heb jij altijd al een keer willen leren vliegen met een wakeboard aan je voeten? Kom dan zondag 27 september naar onze shortline clinic toe!! Reserveer snel via skibaan@wetnwild.nl want er zijn maar 9 plekjes beschikbaar!

SEE YOU☀️✌🏼Zondag 20 september 2020

CASH FOR TRICKS 

Geen Categorieën, Geen verplichtingen, Geen Jury!! Laat je beste en nieuwe tricks zien. 
Laat jij wat zien wat ons aanspreekt dan krijg je direct CASH! Of je gaat naar huis met 1 van onze andere prijzen..
Wegens alle Covid-19 maatregelen zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in want VOL is helaas echt VOL. Ga je dus voor de Cash of gewoon voor de Fun stuur dan een e-mail naar: skibaan@wetnwild.nl en vermeld je naam, leeftijd en eventuele sponsorenSee y'all on the 20ste!

Zaterdag 19 september

🤙🏼 EARLY MORNING SESSIE 🤙🏼
Vanwege de mooie weersvoorspelling en de enthousiaste deelnemers van de vorige sessie, plannen wij graag nog een vroege sessie in!
Voor de sportievelingen onder ons is er geen betere manier om de dag te beginnen dan een frisse sessie op de vroege ochtend! Dit betekent dat je 2 uur kan waterskiën of wakeboarden buiten onze reguliere tijden!
De sessie duurt van 8:30 tot 10:30 waarna jullie lekker kunnen genieten van een heerlijke BRUNCH in ons restaurant! Ook de toeschouwers zijn welkom om lekker te komen brunchen.
Voor niet-leden is de prijs van de baansessie en de brunch € 25,00 p.p.
Voor leden is de prijs van de brunch € 7,50 p.p. & voor toeschouwers is de prijs van de brunch € 12,00 p.p.
Betaling wordt voldaan op de dag zelf aanmelden kan via info@wetnwild.nl.

Zaterdag 5 september

🤙🏼 EARLY MORNING SESSIE 🤙🏼
Voor de sportievelingen onder ons is er geen betere manier om de dag te beginnen dan een frisse sessie op de vroege ochtend! Dit betekent dat je 2 uur kan waterskiën of wakeboarden buiten onze reguliere tijden!
De sessie duurt van 8:30 tot 10:30 waarna jullie lekker kunnen genieten van een heerlijke BRUNCH in ons restaurant! Ook de toeschouwers zijn welkom om lekker te komen brunchen.
Voor niet-leden is de prijs van de baansessie en de brunch €25 p.p.
Voor leden & toeschouwers is de prijs van de brunch €7,50 p.p.
Betaling wordt voldaan op de dag zelf aanmelden kan via info@wetnwild.nl. 

Maandag 24 - vrijdag 28 Augustus 2020

KIDSCAMP 2020!!! 🔥🤙🏼
Het is bijna zover en onze allereerste Kidscamp 2020 is een feit! Ben jij of ken jij iemand tussen de 8 en 15 jaar die helemaal gek is van water en altijd al heeft willen leren wakeboarden? Meld je dan nu aan voor ons kidscamp!
Van 24 t/m 28 augustus zal in het teken staan van spelletjes, wakeboarden en gezelligheid, uiteraard onder begeleiding! Elke ochtend zullen we om 8 uur starten met ontbijten, van 9 tot 12 de baan opgaan om allemaal nieuwe dingen te leren met het wakeboarden. Ook zullen er een aantal dagen verschillende pro's langskomen om de kids les en tips te geven voor die dag! Vanaf 12 uur zullen we andere activiteiten doen zoals: suppen, film kijken, naar een trampoline hal, longboarden en nog veel meer!
Maandag, dinsdag en donderdag duurt de dag tot 15:00 uur Woensdag en vrijdag mogen de kids ook blijven eten en duurt het programma tot 20:00 uur.
Lijkt jou dit wat? Meld je dan snel aan via info@wetnwild.nl want vol=vol 

Zondag 23 augustus 2020 - Members only!

KING and QUEEN of the Lake 2020

De strijd om de nieuwe King and Queen of the lake 2020 gaat beginnen! Op zondag 23 augustus 2020 gaat de dag vol activiteit en spellen weer van start.  Zondag 16 augustus 2020 

SHORTLINE CLINIC🤙🏼

Het is bijna weer zover de volgende shortline clinic zit er weer aan te komen!! Namelijk 16 augustus al!

Wil je graag meedoen? Meld je dan snel aan via skibaan@wetnwild.nl want er zijn maar 9 plekjes beschikbaar!

SEE YOU☀️🔥


Zaterdag 8 augustus 2020

🌴 WET 'N WILD TERRACE PARTY // ROOG  🌴 FREE ENTRANCE

Helaas kunnen wij dit jaar niet de 6e editie van Wet 'N Wild Beachfestival vieren. Maar niet getreurd, Houselegend en vriend vanaf het eerste uur ROOG komt ons op ons terras heerlijk verwennen 😍!
Reserveringen zijn alleen mogelijk icm diner. Wil je alleen een drankje komen doen? Dan geldt; wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Let op: er zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Kom dus op tijd!
COVID-19 // We houden ons netjes aan alle regels van het RIVM, je neemt plaats aan een tafel, anderhalve meter afstand en blijft zitten en GENIET! 

Zaterdag 8 augustus 2020 Verplaatst naar 7 augustus 2021

🌴 WET 'N WILD BEACHFESTIVAL 🌴

Vanwege de maatregelen voor Covid-19, is het festival verplaatst naar 7 augustus 2021. Gekochte kaarten zijn automatisch geldig voor de volgende editie. Wij hopen jullie allemaal dan te zien! Donderdag 6 augustus 2020 

🌴 SUMMER PARTY 🌴
Met dit heerlijke weer gaan wij er deze week een mooi feestje van maken bij WET N WILD! Aanstaande donderdag komt @mr.tjong het goede weer inluiden met zijn lekkere tunes! Kom genieten op ons terras met een lekker borrelhapje en COCKTAILS! 🥂
Jullie hoeven niet te reserveren, kom gewoon lekker langs lopen! Maar let wel op VOL is VOL! 

Zondag 12 juli 

OBSTACLE CLINIC

heb jij al wat ervaring met wakeboarden en ben je eraan toe om over de obstacles heen te gaan? Kom dan zondag 12 juli naar onze obstacle clinic toe!! Reserveer snel via skibaan@wetnwild.nl. 


Zondag 28 juni 

SHORTLINE CLINIC 

Heb jij altijd al een keer willen leren vliegen met een wakeboard aan je voeten? Kom dan zondag 28 juni naar onze shortline clinic toe!! Reserveer snel via skibaan@wetnwild.nl want er zijn maar 9 plekjes beschikbaar!  Zondag 10 mei 2020

MOEDERDAG VERWENBOX!

Zondag 10 mei 2020 is het Moederdag ! Willen jullie moeders graag verassen met een heerlijke ontbijtbox? Dat kan zeker! Wij hebben een heerlijk ontbijt samengesteld om haar helemaal te verwennen! De box bestaat uit verse jus, croissant met jam, yoghurt met blauwe bessen, cupcake en een heerlijke wafel met aardbeien!

Voor maar € 17,50 per persoon kun je de box reserveren via 06 28 64 27 95 of via https://www.alphensrestaurantweek.nl/index.html  

Zondag 10 mei van 08:00 - 10:30 zullen wij de box bij jullie komen bezorgen! 

  • - Bestellen kan tot 8 mei 12:00 uur
  • - Afhalen mogelijk bij Maggie Blue, Hooftstraat 2
  • - Wij bezorgen op de postcodes 2401 t/m 2409Zondag 19 april 2020 - Open Toptrouwlocatie Route

 Fysiek moeten we natuurlijk afstand houden in deze ongekende tijden en daarom komt Toptrouwlocaties met de allereerste ONLINE EDITIE van de Open Toptrouwlocatie Route op zondag 19 april 2020. Blijf dus lekker thuis, installeer jezelf op de bank of in de tuin met een cappuccino of een goed glas wijn en ontdek onze locatie voor jouw trouwdag. 

 Meld je nu aan via www.toptrouwlocaties.nl/wet-n-wild Kijk op één van de vaste tijdstippen (11:00, 12:00, 14:00 of 15:00 uur) live mee met de rondleiding van een trouwlocatie en stel daarna direct al jouw vragen!


Zondag 12 en maandag 13 april 2020

🐣 Happy Easter 🐣

Het is al bijna Pasen en daar hoort natuurlijk een heerlijk ontbijtje bij! Daarom kunnen wij op 1e én 2e Paasdag een ontbijtbox bij jou bezorgen! Van 8.00 - 10.30 zullen wij bij jullie voor de deur staan! Vanaf 2 personen kun je kiezen uit 3 verschillende boxen waarvan eentje voor de kleintjes! Deze boxen zitten vol met allerlei lekkernijen, met onder andere een heerlijke cupcake gemaakt door de Weber & Weber Suprême Bakery!! Dit zie je allemaal op de bijgevoegde menukaart!

De bestellingen kunnen doorgegeven worden tot en met zaterdag 11 april om 15:00 via www.alphensrestaurantweek.nl of via 0628642795! Afhalen van de boxen kan natuurlijk ook vanaf Maggie Blue,Hooftstraat 2.

Easter blessings to you and your family 🌷

Bunny kisses and Easter wishes! 🌷