Feesten

Bij Wet 'n Wild worden regelmatig verschillende feesten georganiseerd! Van swingende Love, Soul & Dance avonden tot ons zomerse Beachfestival, er is voor iedereen een geweldig feest te beleven!

LSD

Love, Soul & Dance

LSD is een Soul- & Dance evenement wat o.a. georganiseerd wordt bij Wet 'n Wild. Een heerlijke avond waarbij de verschillende DJ's zorgen dat zowel jong als oud flink losgaat op de dansvloer.
Samen met nog 350 feestgangers los gaan op soulkassiekers en hedendaagse hits!

Kijk op de evenementenpagina voor meer nieuws over de eerstvolgende LSD editie!

Klik hier voor een promo filmpje van LSD.

Wet 'n Wild Beachfestival

The Wet 'n Wild Beachparty is sinds augustus 2015 elk jaar georganiseerd op een zomerse zaterdagavond op het Oranje strand. Weer of geen weer, dit festival aan de Zegerplas was ieder jaar een groot succes!

In 2019 pakken we nog groter uit en wordt de beachparty omgetoverd naar een echt Beachfestival: verfrissende drankjes, lekker eten en goede beats van bekende artiesten! Dit festival is er één die je niet kan missen!

Naast een vlammende HOUSE stage voor onze trouwe bezoekers - die stuk-voor-stuk verantwoordelijk zijn geweest voor het succes van de vorige 3 edities - hebben we dit jaar ruimte gemaakt voor het populairste festival genre: URBAN.
Met Broederliefde, Ronnie Flex, Bizzey, Freddy Moreira, Childsplay, Lady Bee en Irwan wordt dit een next-level urban stage.

We weten waar we vandaan komen dus daar tegenover staat voor onze trouwe achterban en liefhebber een net zo grote HOUSE stage met vertrouwde namen als Roog, Erick E en Le Mar. Good old legend DJ Jean en de energieke legend-to-be La Fuente maken de house stage compleet.

Wet 'n Wild Beachfestival zal 1 keer per jaar terugkeren.

Wil je meer informatie over het Beachfestival? Kijk dan verder op de evenementenpagina op onze website. Klik hier voor de aftermovie 2019