Iets te vieren?

Heb je iets leuks te vieren en zoek je een leuke locatie? Bij Wet 'n Wild kan je voor alle gelegenheden terecht!

  • Ben je jarig?
  • Zijn jullie zoveel jaar getrouwd?
  • Neem je afscheid van je collega's om met pensioen te gaan?
  • Is er een kindje geboren (of op komst)?
  • Of heb je gewoon zin om gezellig samen te zijn met familie en vrienden?

Bij Wet 'n Wild zijn er verschillende mogelijkheden om je feest te vieren.

Onderstaand treft u een kort overzicht met een aantal mogelijkheden. U bent natuurlijk ook van harte welkom om een keer langs te komen, te bellen of een afspraak te maken voor meer informatie

High Tea

Een high tea is een leuke informele manier om samen met uw familie en vrienden een middag door te brengen en ondertussen te genieten van heerlijke zoetig- en hartigheden.

Een mooi verzorgde high tea is er al vanaf €20,00 per persoon! Tevens is het natuurlijk mogelijk om de high tea aan te passen of uit te breiden naar uw eigen smaak, wensen en ideeën.

Een high tea is te reserveren vanaf 4 personen tot 150 personen.  

Klik hier voor meer informatie!


Barbecue

Een mooi terras aan de waterkant, een heerlijk zonnetje en een rokende barbecue!

Wet 'n Wild heeft verschillende barbecue arrangementen waarbij er diverse salades, stokbrood met dipjes en verschillende soorten vlees en vis geserveerd worden. Een kok staat 1,5 uur tot uw beschikking om het vlees en de vis voor u te grillen op de barbecue.

Een barbecue bieden wij aan vanaf €29,50 per persoon! Een barbecue is te reserveren vanaf 25 personen tot 200 personen. 

Borrel

Een borrel is een ontspannen manier om met elkaar iets te vieren! Onder genot van een drankje en een hapje heeft iedereen de mogelijkheid om rond te lopen en met elkaar te kletsen. Wet 'n Wild organiseert graag een borrel op maat! Van bier met bitterballen tot champagne met luxe hapjes, alles is mogelijk.

De prijs van een borrel hangt totaal af van uw wensen en ideeën. Bij Wet 'n Wild kunt u een borrel organiseren van 5 tot 200 personen. 

Feestavond

Of je nou 16, 21 of 60 bent geworden, of om een andere reden een (bedrijfs)feestje organiseert: een feestavond is een leuke manier om samen met vrienden en familie of collega's iets te vieren! Leuke muziek en een gezellige sfeer is alles wat u nodig heeft!

In de zaal op onze bovenverdieping worden regelmatig leuke feestavonden gegeven. Wij kunnen eventueel een dj voor u inhuren die uw muziek draait en ervoor zorgt dat de gehele avond de voetjes van de vloer gaan.

Feestavonden kunnen georganiseerd worden vanaf 40 tot 250 personen. U heeft al een mooi en verzorgd feestarrangement vanaf €27,00 per persoon (gebaseerd op een feestavond van 4 uur, inclusief drankarrangement en hapjes arrangement). 

Buffet

Een diversiteit aan verschillende warme en koude gerechten staan voor u en uw gasten klaar. U kunt zelf de gerechten kiezen die u wilt eten en creëert hiermee uw eigen brunch of diner. Een buffet is de ultieme manier om al uw gasten te verwennen met gerechten en hoeveelheden die zij zelf lekker vinden.

Een mooi verzorgd brunch buffet is te reserveren vanaf €24,50 per persoon en een diner buffet is te reserveren vanaf € 32,50 per persoon. Tevens is het natuurlijk mogelijk om een buffet aan te passen of uit te breiden naar uw eigen smaak, wensen en ideeën.

Een buffet is te reserveren vanaf 25 personen tot 150 personen. 

Diner

Samen dineren is een gezellige manier om iets te vieren. Bij Wet 'n Wild kunt u ook met een groep genieten van een heerlijk diner. Wet 'n Wild heeft verschillende (3-gangen) menu's die geserveerd kunnen worden aan groepen tot 80 personen. Wij serveren al een heerlijk 3-gangen keuzemenu vanaf €29,50 per persoon.


Maak nu een reservering!