Watersport

Ons terras aan het water en het Beachhouse bieden uitzicht op de Zegerplas, waar onze kabelskibaan staat. Deze kabelskibaan is al sinds 1998 de plek waar vele watersporters zich in de zomer uitleven. Omdat wij gebruik maken van een kabelskibaan zijn zowel beginnende als gevorderde waterskiërs bij ons aan het juiste adres. De kabelskibaan is te vergelijken met een moderne sleeplift waaraan een achttal lijnen gekoppeld kunnen worden. Op deze manier worden de waterskiërs en wakeboarders met een snelheid van 30 km/u voort getrokken. Gevallen? Geen enkel probleem! Zwem naar de kant, klim erop en sluit weer achteraan in de rij aan om het nog eens te proberen. De kabel is 780 meter lang en draait linksom.

Kom waterskiën en wakeboarden aan de kabelbaan, of schuif aan in ons mooie restaurant.

Naast het waterskiën en wakeboarden is het ook mogelijk om te wakeskaten en kneeboarden aan de kabel. Gaat de kabel u iets te hard, dan kunt er voor kiezen om te gaan Suppen. Wil u graag iets anders proberen? Dan heeft u ook de keuze om te flyboarden. Uiteraard zijn alle benodigde materialen om veilig het water op te gaan bij ons te huur. Voor een overzicht van de tarieven, klik hier.

Naast onze vaste gasten mogen we elk seizoen weer vele nieuwe bezoekers ontvangen en enthousiast maken voor het waterskiën, wakeboarden of Suppen. Jong, oud, ervaren of beginner, iedereen is welkom! Wij raden aan om van te voren te reserveren via 0172 - 47 24 12 of wetnwild.tijdsblok.nu

Waterskibaan mag weer voor iedereen open!

Goed nieuws allemaal! Wij hebben akkoord gekregen vanuit de gemeente om de waterskibaan in het weekend te openen voor iedereen weer te openen (ook 18+). In onderstaande brieven, kunnen de openingstijden en aanvullende regels teruggelezen worden. Reserveren kan alleen via skibaan@wetnwild.nl .

Ook de kidslessen die gepland staan vanaf zondag 17 mei 2020 gaan van start!

Uiteraard mogen wij weer open met een aantal aanpassingen en restricties. Daarom hierbij alle informatie voor jullie op een rijtje. 

Reserveren is verplicht en kan alleen via https://wetnwild.tijdsblok.nu/. In 1 blok kunnen wij maximaal 20 deelnemers ontvangen. De tijden van het blok zijn bindend, hier kan niet van afgeweken worden. Je reservering op de baan is pas definitief bij ontvangst van een bevestiging per mail. Om iedereen zo veel mogelijk de kans te geven kun je maximaal voor 1 blok per dag reserveren. Ook voor de beschikbaarheid verwijzen wij graag door naar tijdsblok.nu

De kleedkamers zullen niet geopend worden. Zorg ervoor de je omgekleed bij ons arriveert. 

Daarnaast is de reservering alleen geldig indien je op alle onderstaande vragen nee kunt antwoorden. Mocht er op één van onderstaande vragen met ja beantwoord worden, dan willen wij vragen om de reservering te annuleren.

  1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één van of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden celcius)?
  2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met een huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  5. Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld? 

Hieronder zijn de begeleidende brieven voor de kids lessen en de brief die vanuit de wakeboard bond verstuurd is, terug te lezen. Ook dient iedereen voorafgaand het instructiefilmpje goed te bekijken. We hopen iedereen natuurlijk snel weer op de baan te kunnen zien! 

Bekijk hier de openingstijden van de waterskibaan