Watersport

Ons terras aan het water en het Beachhouse bieden uitzicht op de Zegerplas, waar onze kabelskibaan staat. Deze kabelskibaan is al sinds 1998 de plek waar vele watersporters zich in de zomer uitleven. Omdat wij gebruik maken van een kabelskibaan zijn zowel beginnende als gevorderde waterskiërs bij ons aan het juiste adres. 

Naast het waterskiën en wakeboarden is het ook mogelijk om te wakeskaten en kneeboarden aan de kabel. Gaat de kabel u iets te hard, dan kunt er voor kiezen om te gaan Suppen. Wil u graag iets anders proberen? Dan heeft u ook de keuze om te flyboarden. Uiteraard zijn alle benodigde materialen om veilig het water op te gaan bij ons te huur. Voor een overzicht van de tarieven, klik hier.

Naast onze vaste gasten mogen we elk seizoen weer vele nieuwe bezoekers ontvangen en enthousiast maken voor het waterskiën, wakeboarden of Suppen. Jong, oud, ervaren of beginner, iedereen is welkom! Wij raden aan om van te voren te reserveren via 0172 - 47 24 12 of wetnwild.tijdsblok.nu

Waterskibaan mag weer voor iedereen open!

Goed nieuws allemaal! Wij hebben akkoord gekregen vanuit de gemeente om de waterskibaan in het weekend te openen voor iedereen weer te openen (ook 18+). Reserveren kan alleen via skibaan@wetnwild.nl .

Uiteraard mogen wij weer open met een aantal aanpassingen en restricties. Daarom hierbij alle informatie voor jullie op een rijtje. 

Reserveren is verplicht en kan alleen via https://wetnwild.tijdsblok.nu/. Ook voor de beschikbaarheid verwijzen wij graag door naar tijdsblok.nu In 1 blok van 1,5 uur kunnen wij maximaal 30 deelnemers ontvangen. De tijden van het blok zijn bindend, hier kan niet van afgeweken worden. Je reservering op de baan is pas definitief bij ontvangst van een bevestiging per mail. Ook dient iedereen voorafgaand het instructiefilmpje goed te bekijken. We hopen iedereen natuurlijk snel weer op de baan te kunnen zien!

Daarnaast is de reservering alleen geldig indien je op alle onderstaande vragen nee kunt antwoorden. Mocht er op één van onderstaande vragen met ja beantwoord worden, dan willen wij vragen om de reservering te annuleren.

 

Bekijk hier de openingstijden van de waterskibaan