Watersport

Ons terras aan het water en het Beachhouse bieden uitzicht op de Zegerplas, waar onze kabelskibaan staat. Deze kabelskibaan is al sinds 1998 de plek waar vele watersporters zich in de zomer uitleven. Omdat wij gebruik maken van een kabelskibaan zijn zowel beginnende als gevorderde waterskiërs bij ons aan het juiste adres. De kabelskibaan is te vergelijken met een moderne sleeplift waaraan een achttal lijnen gekoppeld kunnen worden. Op deze manier worden de waterskiërs en wakeboarders met een snelheid van 30 km/u voort getrokken. Gevallen? Geen enkel probleem! Zwem naar de kant, klim erop en sluit weer achteraan in de rij aan om het nog eens te proberen. De kabel is 780 meter lang en draait linksom.

Klik hier voor een mooie impressie van de mogelijkheden bij Wet 'n Wild. Kom waterskiën en wakeboarden aan de kabelbaan, of schuif aan in ons mooie restaurant.

Naast het waterskiën en wakeboarden is het ook mogelijk om te wakeskaten en kneeboarden aan de kabel. Gaat de kabel u iets te hard, dan kunt er voor kiezen om te gaan Suppen. Wil u graag iets anders proberen? Dan heeft u ook de keuze om te flyboarden. Uiteraard zijn alle benodigde materialen om veilig het water op te gaan bij ons te huur. Voor een overzicht van de tarieven, klik hier.

Naast onze vaste gasten mogen we elk seizoen weer vele nieuwe bezoekers ontvangen en enthousiast maken voor het waterskiën, wakeboarden of Suppen. Jong, oud, ervaren of beginner, iedereen is welkom! Wij raden aan om van te voren te reserveren via 0172 - 47 24 12 of info@wetnwild.nl

Bekijk hier de openingstijden van de waterskibaan