Kabelskibaan

Onze kabelskibaan is gevestigd op de Zegerplas in Alphen aan den Rijn. Naast waterskiën en wakeboarden kunt u bij ons ook wakeskaten en kneeboarden. De meer ervaren wakeboarders en wakeskaters kunnen zich uitleven in 0172 Wakepark!

Uiteraard zijn alle benodigde materialen om veilig het water op te gaan bij ons te huur. Voor een overzicht van de tarieven klik hier. Wij raden het aan om van te voren te reserveren via 0172 - 47 24 12 of info@wetnwild.nl

Waterskiën

Binnen een half uurtje leren waterskiën? Dat kan bij Wet 'n Wild!

Omdat wij gebruik maken van een kabelskibaan zijn zowel beginnende als gevorderde waterskiërs bij ons aan het juiste adres. Na een uitgebreide instructie van onze instructeurs is het de hoogste tijd om het water op te gaan! 

Wakeboarden

Voor een echte kick kiest u voor wakeboarden! 

Wakeboarden is een van de nieuwste vormen van waterskiën en is ontstaan in San Diego in 1985. Deze populaire watersport is het best te vergelijken met snowboarden, maar dan op het water. Schuif uw voeten in de bindingen op het board en u bent klaar om het water op te gaan.

Wakeskaten

Wakeskaten is voor de technici!

De naam zegt het al: wakeskaten heeft iets weg van skateboarden. Bij beide boardsporten ligt de plank los onder uw voeten. Iets heel anders dan wakeboarden dus, waarbij het board vast zit. De enige grip die u bij het wakeskaten hebt komt van de griptape op het board. Wakeskaten vereist dus meer techniek dan wakeboarden.

Kneeboaden

Kneeboarden is voor jong en oud!

Bij het kneeboarden zit de beoefenaar met zijn knieën op een board. Door een band over de bovenbenen te doen blijft het board goed vastzitten. 


Wet 'n Wild Wakepark 

kijk nu naar de openingstijden van de waterskibaan!