Spetters & Kids Wake Club

Ben jij een echte waterrat en niet bang voor een beetje snelheid?
Meld je dan aan voor de Spetters of Kids Wake Club bij Wet 'n Wild!

Opzet cursussen

Omdat Wet 'n Wild ook de jeugd wil enthousiasmeren voor het waterskiën en wakeboarden zijn er in de zomer kidscursussen. De cursussen zijn verdeeld over twee lesblokken van 7 lessen en aan het einde van elk lesblok is er een gezellige eindwedstrijd!

Kennismaken met waterskiën en wakeboarden

Insteek van de cursussen is kids op een toegankelijke en speelse manier kennis laten maken met de waterskibaan. Toegankelijk omdat de kabel zachter staat dan tijdens de reguliere openingstijden en omdat de kids enkel met leeftijdsgenootjes op het water staan. Daarnaast krijgen ze extra aandacht en begeleiding van onze ervaren instructeurs. Uiteraard wordt er tijdens de cursussen wat geleerd, maar plezier hebben staat voorop!

Al watersport ervaring?

Kinderen die al kunnen waterskiën of wakeboarden aan de kabel en dit gezellig met leeftijdsgenootjes willen doen zijn natuurlijk ook welkom. Echter, wil je specifiek je niveau omhoog brengen, dan raden wij aan mee te doen aan onze clinics of om privéles te nemen.

Spetters

De Spetters is een waterski-cursus voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Hier leer je hoe je achter een kabelbaan kan waterskiën. Ervaren instructeurs geven je tips en leren je tricks zodat je binnen de kortste keren de show kan stelen op het water!

Kids wakeclub

De Kids Wake Club is een wakeboard-cursus voor kinderen van 10 t/m 15 jaar. Je leert je eerste start, de bochten en hoe je een heel rondje aan de kabel kan maken. Als je dit kan, ga je samen met de instructeurs een stapje verder en helpen ze je met je eerste trucjes, een sprong-start van de steiger, een ollie op het water, een 180 slide en nog veel meer!

Inschrijfformulier 2020

Wil je een heel lesblok bij de Spetters of Kids Wake Club meedoen? Vul dan het inschrijfformulier in en stuur deze naar skibaan@wetnwild.nl, dan nemen wij contact met je op!

Combikaart

Wil je het liefst de hele zomer op het water staan? Kies dan voor de combikaart!

De combikaart is een Wildcard + kidscursus in een. Dit betekent dat je één lesblok naar keuze mee mag doen met de Spetters of Kids Wake Club en daarbuiten het hele seizoen onbeperkt de skibaan op mag!

Inschrijven kan via het inschrijfformulier

Spetters informatie 2019

*De 'onweersles' die aan het eind van beide lesblokken gepland staat gaat enkel door wanneer een van de vaste lessen - door onweer of toedoen van Wet 'n Wild - is afgelast

Kids Wake Club informatie 2019

*De 'onweersles' die aan het eind van beide lesblokken gepland staat gaat enkel door wanneer een van de vaste lessen - door onweer of toedoen van Wet 'n Wild - is afgelast.