Kinderfeestje

Wil jij de show stelen en met je partijtje iets heel anders doen dan je vriendjes en vriendinnetjes? Kom dan waterskiën bij Wet 'n Wild! Het enige dat jullie nodig hebben is een zwembroek/bikini, een handdoek en zwemdiploma A en B. Voor het wetsuit en waterski's zorgen wij.

Nadat jullie zijn omgekleed en allemaal een wetsuit aan hebben, krijgen jullie uitleg van een ervaren instructeur. Daarna is het tijd om de ski's onder te binden en te ervaren hoe gaaf waterskiën is. Binnen een half uur hebben de meeste van je vriendjes en vriendinnetjes het waterskiën onder de knie, maar als jullie vallen is dat ook geen probleem.
Omdat jullie na 1,5 uur waterskiën vast reuze honger hebben, staat er na afloop voor iedereen iets te drinken en een bord frites klaar met keuze uit diverse snacks zoals kipnuggets, frikandellen, kaasstengels, etc. Voor de jarige hebben wij nog een verrassing klaarliggen! 

Wees gewaarschuwd: je moet wel stoere vrienden hebben die het water op durven!

Reserveren kan door te mailen naar info@wetnwild.nl of te bellen naar 0172 - 472 412.

Specificaties

Doelgroep


Activiteiten


Duur

Capaciteit

Kosten

Overig

Kinderfeestje
6 t/m 12 jaar (Adviesleeftijd 10 jaar oud)

Ontvangst en instructie
1,5 uur waterskiën

4 uur

Minimaal 6 personen

€25 euro per kind incl. BTW

€20 euro per kind incl. BTW Zonder eten bij Wet 'n Wild
Ook mogelijk om het partijtje met meerdere jarige te vieren tegen een meerprijs van €5,00 bovenop het totaalarrangement per jarige


Voorbeeld dagprogramma

14.30 uur

15.00 uur 

16.30 uur 

17.00 uur       

18.00 uur      

Ontvangst en instructie

Waterskiën

Omkleden

Frietjes eten

Einde programma