Ladies Only

Who run the world? Juist, girls! Daarom hebben we, naast verschillende arrangementen waar de meters bier je om de oren vliegen, een speciaal arrangement voor de dames! Zonder bier, mét welkomstcocktail en heerlijke hapjes. Wil je deze spetterende activiteit zelf ervaren? Lees dan snel verder!

Het perfecte uitje voor een vriendinnendag waar sportiviteit en ontspanning centraal staan! Jullie worden ontvangen met een welkomstcocktail en kunnen direct aanschuiven voor de Lunch of High Tea. Geniet van al het lekkers dat de chef voor jullie heeft bereid, en klets ondertussen gezellig bij met je vriendinnen. Na de Lunch of High Tea is het tijd om het water op te gaan! Deelneemsters vinden het leuk om een watersport te doen en lekker buiten te zijn, maar hebben niet als doel om sprongen en stunts uit te halen. Daarom wordt er vooraf gekozen tussen twee relatief makkelijk te leren activiteiten, namelijk waterskiën of Suppen. Uiteraard krijgen jullie vooraf een uitgebreide instructie. Na 1,5 uur inspanning op het water kunnen jullie je opfrissen en loopt het programma ten einde.

Specificaties

Doelgroep: Women Only, Vanaf 18 jaar

Activiteiten: Welkomstdrankje, lunch of (High tea alleen doordeweeks), instructie, 1,5 uur waterskiën/suppen (naast het welkomstdrankje en onbeperkt thee bij een high tea zijn verdere dranken niet inbegrepen).

Duur: 5 uur

Capaciteit: Minimaal 6 deelneemsters, maximaal 10 deelneemsters bij suppen, maximaal 30 deelneemsters bij waterskiën. 

Kosten: Ski: €49,50 per persoon incl. BTW, sup: €42,50 per persoon incl. BTW, douchemuntje €0,50. 

Voorbeeld programma

Ontvangst met welkomstdrankje

12.30 uur

Start lunch of high tea

13.00 uur

Omkleden en instructie

15.00 uur

Waterskiën of suppen

15.30 uur

Omkleden

17.00 uur

Einde programma

17.15 uur

RESERVEREN WATERSKIBAAN BOEK WATERSKIBAAN