Veelgestelde vragen

Regelmatig ontvangen wij telefoontjes of mail met dezelfde vragen. Geen probleem natuurlijk, want wij helpen u graag verder! Echter heeft dit ons wel op het idee gebracht een lijst te maken met veelgestelde vragen en de daarbij behorende antwoorden.

Wordt uw vraag niet beantwoord in deze lijst, neemt u dan alsnog contact met ons op via 0172 - 472 412, mail, of vul het contactformulier in. Wij helpen graag verder!

Restaurant

Ik wil graag een plekje, in de zon, uit de zon, halfschaduw, aan het water, aan het strand, met hond, zonder hond, op het terras, aan het raam, in een hoek of juist niet. Kan dat? 

Al uw wensen noteren wij en wij zullen onze uiterste best doen om dit voor u te realiseren. Bij mooi weer gaan wij ervan uit dat alle gasten het liefst buiten willen zitten en bij regen liever binnen. Ons terras kunnen wij spatwaterdicht maken en bij extreem warme dagen proberen wij zoveel mogelijk schaduw te creëren. 

Kunnen jullie rekening houden met allergenen? 

Dit is geen enkel probleem. Het is voor ons fijn om dit bij het maken van de reservering alvast te laten weten, zodat wij hier in de voorbereidingen alvast rekening mee kunnen houden. Vraag gerust om de allergenen kaart bij de bediening en geef nogmaals de allergie bij de bestelling door. Bij hele extreme allergieën laten wij graag de chef-kok even met u in contact komen. Op de kaart zijn standaard vegetarische en veganistische gerechten te bestellen. 

Zijn honden welkom?  

Aangelijnd is dit geen enkel probleem. Zeehonden willen we vragen toch echt eerst even af te drogen voorafgaand aan het bezoek.

Feesten en partijen

Mogen wij de zaal versieren? 

Uiteraard mag de zaal verder naar wens versierd worden. Er hangen verschillende haakjes en en spijkers in de balken aan de muren welke gebruikt kunnen worden voor het ophangen van slingers, ballonnen en lampionnen. Het gebruik van tape of punaises en confetti is niet toegestaan. Na afloop van het feest willen wij vragen om alle decoratie uit de zaal te verwijderen.

Wanneer mogen wij de zaal versieren?

Wij hebben veel te maken met last minute aanvragen, waardoor wij een week van tevoren definitief aan kunnen geven wanneer de zaal of het restaurantgedeelte precies beschikbaar is. Doorgaans de bovenzaal voor een feest in ieder geval een uur van tevoren beschikbaar en een gedeelte in het restaurant ongeveer 20 minuten van tevoren. Bruidsparen kunnen hun spullen alvast een dag van tevoren bij ons brengen. Neem hiervoor gerust even contact met ons op, zodat we de precieze mogelijkheden met u door kunnen nemen.

Hoeveel mensen passen er in de ruimte? 

Het hierbij een beetje afhankelijk van welke ruimte en voor welke gelegenheid. De bovenzaal is voor ongeveer 60 personen voor een zittend formeel diner, 90 personen voor een informeel diner, 120 personen voor een receptie en 150 personen voor een feestavond. Voor de benedenverdieping gelden weer andere aantallen. Het is ook mogelijk om de gehele locatie af te huren voor ongeveer 500 feestgasten. Worden er minder gasten verwacht? Dan kunnen we de ruimte hier ook juist op afstellen. 

Wij willen zelf onze Dj, band of zangeres regelen, kan dit? 

Het is geen enkel probleem om het entertainment zelf te organiseren. Mochten jullie hier graag hulp bij willen ontvangen, dan hebben wij voldoende contacten! Houd er rekening mee dat de zaal boven alleen toegankelijk is met een trap, er is geen lift aanwezig. 

Ik heb cadeaus gekregen. Kan ik deze laten staan?

Ons advies is om alle waardevolle spullen zoveel mogelijk mee te nemen. Afhankelijk van wanneer een volgende reservering is, kunt u met de desbetreffende partymedewerker bespreken tot wanneer eventuele cadeaus bij ons in bewaring kunnen blijven.

Kabelbaan

Is er een minimum leeftijd om te mogen waterskiën/wakeboarden?

Nee, officieel is er geen minimum leeftijd. Wel adviseren wij kinderen onder de 6 jaar nog even te wachten en om pas te gaan wakeboarden vanaf 10 jaar. Daarnaast is het belangrijk dat deelnemers aan de waterskibaan in goede gezondheid verkeren en zwemdiploma B hebben, dan wel voldoende zwemvaardig zijn om zichzelf in veiligheid te brengen. Verder moet er bij jeugd t/m 15 jaar een volwassene aanwezig zijn die d.m.v. een handtekening toestemming geeft dat het kind aan de activiteit mee mag doen. De volwassene tekent voor kennisgeving van de algemene voorwaarden en het reglement.

Krijg ik een instructie van tevoren? 

Natuurlijk! Iedereen die voor het eerst komt waterskiën of wakeboarden krijgt vooraf een uitgebreide instructie. Op de website kun je ook alvast een instructiefilmpje van tevoren bekijken. Gaat het tijdens het waterskiën of wakeboarden niet helemaal volgens plan, dan kunt u altijd bij onze medewerkers terecht voor vragen en tips. 

Hoe werkt de kabelskibaan?

De kabelskibaan is te vergelijken met een moderne sleeplift waaraan een achttal lijnen gekoppeld kunnen worden. Op deze manier worden de waterskiërs en wakeboarders met een snelheid van 30 km/u voort getrokken. Gevallen? Geen enkel probleem! Zwem naar de kant, klim erop en sluit weer achteraan in de rij aan om het nog eens te proberen. De kabel is 815 meter lang en draait linksom.

Ik heb nog nooit gewaterskied, voor hoeveel blokken kan ik het beste reserveren?

Heeft u nog nooit eerder gewaterskied, dan adviseren wij om voor 1 blok te boeken. Dit biedt voldoende ruimte om het waterskiën onder de knie te krijgen. 

Ben ik de enige die, op het moment van mijn reservering, gebruik maakt van de kabelskibaan?

Nee, tenzij er toevallig geen andere reserveringen zijn op dat moment maar dat komt zelden voor. Er kunnen 9 mensen tegelijk aan de skibaan en wij hanteren een maximum aantal van 30 personen.

Hoe druk is het meestal? 

Dat is moeilijk te zeggen. Buiten de vakantieperiode is het in het weekend meestal drukker dan doordeweeks. Daarnaast is het rond etenstijd meestal iets rustiger dan overdag.
Dit zijn echter indicaties. Als het 35 graden is en Nederland heeft vakantie, dan is het bij ons natuurlijk topdrukte!
Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij dan ook om vooraf te reserveren. Dit kan online of via 0172 - 472 412.

Waar moet ik mij melden bij aankomst? 

Als u bij Wet 'n Wild komt voor een watersportactiviteit, meldt u zich aan bij het skihok (voorbij de hoofdingang rechts). Hier kunt u uw reservering afrekenen en krijgt u de benodigde materialen om het water op te gaan. Uiteraard krijgt u vooraf een uitgebreide instructie. 

Kan mijn reservering doorgaan nu het weer slechter voorspeld is?

Jazeker! Dat wil zeggen: met regen kan er gewoon worden gewaterskied, nat word je toch wel. Alleen in het geval van onweer zal de kabel sluiten. Zodra het onweer overgewaaid is gaat de kabel weer open. In praktijk gaat dit vaak om ongeveer 20 minuten.

Ik heb een (knie)blessure, kan ik waterskiën/wakeboarden?

Uiteraard is dat afhankelijk van (de ernst van) de blessure en kunt u zelf het beste inschatten of het verantwoord is om het water op te gaan. Het enige wat wij hierover kunnen zeggen is dat er, net als bij elke andere sport, risico's zitten aan waterskiën en wakeboarden en dat er kans is dat uw lichaam soms ongecontroleerde bewegingen zal maken.
Specifiek voor knieblessures: om te kunnen waterskiën is het belangrijk dat u beide knieën kunt buigen. 

Hoe werkt het reserveren? 

Via het kopje reserveringen kunt u stapsgewijs een reservering plaatsen voor de kabelbaan of het suppen. U selecteert een datum, ziet de mogelijke tijden en aantal beschikbare spots, die u kunt reserveren en kiest het aantal personen dat u wilt reserveren. Wanneer alle gegevens ingevuld zijn wordt er een bevestigingsmail verstuurd. Tot uiterlijk 3 uur van tevoren kan er via deze mail ook geannuleerd worden. 

Ik heb geboekt, maar ik wil toch voor een ander blok of datum reserveren. Hoe werkt dit? 

Via de bevestigingsmail kan de bestelling geannuleerd worden. Via het reserveringssysteem kan een nieuwe reservering geplaatst worden. 

Waar laat ik mijn waardevolle spullen?

Kleine waardevolle spullen, zoals uw sleutels en telefoon, kunt u afgeven bij het skihok, er zijn kleine kluisjes aanwezig voor deze waardevolle spullen. Helaas is hier niet genoeg plek om van iedereen de volledige tas te bewaren. Deze kunt u in de kleedkamer laten, of bij de baan neerzetten.

Is een helm of wetsuit verplicht? 

Een helm is tot en met 15 jaar verplicht, maar wij raden het wel iedereen aan voor de veiligheid. Een wetsuit is ook niet verplicht, maar wel fijn om te dragen wanneer het water nog niet opgewarmd is. 

Zijn er kleedkamers aanwezig? 

Jazeker, voor de dames en de heren is een kleedkamer en een doucheruimte aanwezig. Voor warm water dient er €0,50 gebruikt te worden. 

RESERVEREN WATERSKIBAAN BOEK WATERSKIBAAN