Restaurant

Wet 'n Wild The Social Club aan ‘het meer’ is een jonge, frisse horecagelegenheid waar u kunt onthaasten en genieten met een aanbod van onderscheidend eten, hoogstaande gastvrijheid en goed verzorgde hapjes en drankjes in een ontspannen ambiance.

Onze dinergasten bieden wij een wisselende kaart met verse, eerlijke producten die op creatieve wijze bereidt worden door onze keukenbrigade.

Het is raadzaam om van te voren een reservering te maken via de website of op het nummer 0172 - 47 24 12

 • Restaurant

  Restaurant

  The Wet 'n Wild Social Club aan ‘het meer’ is een jonge, frisse horecagelegenheid waar u kunt onthaasten en genieten met een aanbod van onderscheidend eten, hoogstaande gastvrijheid en goed verzorgde hapjes en drankjes in een ontspannen ambiance.

  Lees meer
 • Zakelijk

  Zakelijk

  Even ontsnappen aan het kantoorleven om te vergaderen in een natuurlijke omgeving met uitzicht over het water? Dat doet u bij Wet 'n Wild. Onze bovenverdieping is uiterst geschikt om met maximaal 60 personen te vergaderen. Gedurende de vergadering wordt er koffie en thee geserveerd. Tevens is er de mogelijkheid voor een verzorgde lunch op maat.

  Lees meer
 • Feesten

  De unieke locatie aan ‘het meer’, de natuurlijke omgeving en de vele faciliteiten maken van Wet 'n Wild de ideale locatie voor feesten en partijen. Van een kinderpartijtje tot een gezellige borrel of een bruiloft -Wet 'n Wild is een officiële trouwlocatie-, alles is mogelijk.

  Lees meer
 • Bruiloften

  De zon hoog aan de hemel, de bruidstaart aansnijden en het glas heffen op het kersverse bruidspaar! Elkaar het jawoord geven op deze unieke en romantische locatie is mogelijk, Wet 'n Wild is namelijk een officiële trouwlocatie. In onze jonge en frisse horecagelegenheid kunt u, naast het geven van het jawoord, ook terecht voor uw receptie, diner en feestavond.

   

  Wat u ook wilt, alles is mogelijk! Van een gezellige barbecue tot een chique vijfgangen diner en alles wat daar tussenin zit. Graag nodigen wij u uit voor een rondleiding of een gesprek om al uw wensen vrijblijvend te bespreken.

  Lees meer