Restaurant

Wet 'n Wild The Social Club aan ‘het meer’ is een jonge, frisse horecagelegenheid waar u kunt onthaasten en genieten met een aanbod van onderscheidend eten, hoogstaande gastvrijheid en goed verzorgde hapjes en drankjes in een ontspannen ambiance.

Onze dinergasten bieden wij een wisselende kaart met verse, eerlijke producten die op creatieve wijze bereid worden door onze keukenbrigade.

Voor een High Tea is het noodzakelijk te reserveren. Dit kan in het hoogseizoen doordeweeks vanaf 4 personen. Omdat wij alles zelf bereiden kan dit tot uiterlijk 48 uur van te voren.
In het hoogseizoen, van april t/m september, nemen wij in het weekend alleen high tea's vanaf 15 personen aan. Dit in verband met de lange voorbereidingstijd die onze keuken hiervoor nodig heeft.

Onderstaand zie je onze verschillende menukaarten. Wij hebben een menukaart voor de lunch en het diner, maar ook een leuke high tea menukaart.
Het is raadzaam om van tevoren een reservering te maken via de website of via ons telefoonnummer 0172 - 47 24 12.

 • Openingstijden

   

  Maandag, dinsdag,
  woensdag en donderdag

  vrijdag
  en zaterdag

  Zondag

  Jan-mrt 12-17 uur v.a. 12 uur v.a. 10 uur *
  Apr-jun v.a. 12 uur v.a. 12 uur v.a. 10 uur *
  Jul-aug v.a. 10 uur * v.a. 10 uur * v.a. 10 uur *
  Sep v.a. 12 uur v.a. 12 uur v.a. 10 uur *
  Okt-dec 12-17 uur v.a. 12 uur v.a. 10 uur *
         

  Op zondagen tussen 13:00 - 17:00 uur nemen wij geen reserveringen aan. U kunt natuurlijk wel gewoon binnenlopen!

  * De keuken is vanaf 12.00 uur geopend.

  Tussen kerst en oud en nieuw hebben wij aangepaste openingstijden die wij op facebook en op de voorpagina van de website communiceren.