Agenda

Onderstaand een overzicht van alle evenementen die bij Wet 'n Wild Wakepark georganiseerd worden.
LET OP: alle genoemde data, tijden en prijzen zijn onder voorbehoud! 

 • Shortline clinic Zondag 27 mei 2018

  Op zondag 21 juli organiseren wij een Shortline clinic. Wil jij je airtricks leren of verbeteren? Dan is dit echt iets voor jou! Kosten zijn € 35,00. Heb je een wildcard en/of ben je lid van de vereniging? dan zijn de kosten € 25,00 per persoon.

 • Boardersnight elke dinsdagavond (in het hoogseizoen)

  Elke dinsdag (en in mei en september op donderdag) vanaf 18.00 is het boardersnight. Voor maar €25,- per persoon inclusief materiaal kan je de hele avond wakeboarden! Dus geef je snel op!

     
   

 • Liquid Force Tourstop Zondag 8 juli 2018

  Op zondag 8 juli wordt ons jaarlijks terugkerende evenement georganiseerd. In samenwerking met Liquid Force is dit altijd weer een heus spektakel. Kom jij een wedstrijd boarden, of juist om iedereen aan te moedigen? We ontvangen je graag!

 • Verenigings barbecue donderdag 21 juni 2018

  We vieren vandaag de eerste zomerdag en dat doen we graag met elkaar! Ben jij erbij met de barbecue?

  Meld je van tevoren aan, dit kan via mail, telefoon of het skiluik. 

  Wij vieren dit graag met jou erbij! Informatie over de prijs volgt snel.

 • King of the lake Datum onbekend

  De datum is nog niet bekend maar ook dit jaar wordt de jaarlijkse King of the Lake georganiseerd. Wil jij meedoen aan deze gezellige dag vol met spelletjes en verkleedpartijen om uitgeroepen te worden tot King of Queen of the lake 2018? Schrijf je dan snel in!

 • In juni Early morning sessie

  Ben jij een echte vroege vogel en ga je graag nog voor werk het water op? Hou dan onze facebookpagina goed in de gaten voor meer informatie over onze speciale "Early Morning" sessies.